WIJ ZIJN SMARTREPARATIE

Uw betrouwbare bron voor telefoon reparatie.

Snelle, betaalbare reparatie van mobiele telefoons, tablets en laptops. Uw gadgets spelen een belangrijke rol in uw professionele en persoonlijke leven. Wanneer uw telefoon, tablet of laptop kapot gaat, wilt u dat een expert de reparatie afhandelt. Met meer dan 10 jaar ervaring in de elektronica-reparatie-sector, bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres! SmartReparatie kan de klus snel en effectief voor u uitvoeren.

We kunnen u verzekeren dat we het allemaal hebben gezien! Van smartphones die door een auto zijn overreden tot tablets die een duik in een zwembad hebben genomen, we zijn voorbereid op alles wat op ons pad komt. Elke SmartReparatie-technicus doorloopt een intensief trainingsproces en we handhaven een omgeving van constant leren, dus geen apparaat is te nieuw, geen technologie te ingewikkeld.

Gratis diagnose

Wij geloven in een transparant reparatieproces, en dat begint met duidelijke en vooraf vastgestelde prijzen. Als u niet zeker weet wat er mis is met uw apparaat, stellen we het graag gratis vast. Zodra we bepalen wat nodig is voor uw reparatie, nemen we contact met u op met een vrijblijvende offerte voor reparatie. U kunt ervoor kiezen om door te gaan met een reparatie, of niet, de keuze is altijd aan u.

Lage prijsgarantie

Onze lage prijsgarantie zorgt ervoor dat we onze klanten altijd de beste prijs bieden. Breng gewoon de gepubliceerde prijs van een lokale concurrent in voor dezelfde reparatie en we zullen hun prijs graag matchen met € 5. Let op, de reparatieprijs moet een regelmatig gepubliceerde prijs zijn en de aanbieding is niet van toepassing op aanbiedingen, kortingsbonnen of andere kortingen.

Snelle reparatie

We weten hoe belangrijk uw apparaat voor u is, dus we beloven het zo snel mogelijk aan u te retourneren en u bij elke stap op de hoogte te houden. De meeste van onze populaire reparaties kunnen zelfs worden uitgevoerd terwijl u wacht.

90 Dagen Garantie

In zeldzame gevallen wanneer u problemen ondervindt met een gerepareerd apparaat, bieden wij een garantie van 90 dagen voor al onze reparaties.

Gegevensbescherming

Het SmartReparatie-team werkt in overeenstemming met strikte richtlijnen voor gegevensbescherming en privacy, zodat u erop kunt vertrouwen dat u in veilige handen bent wanneer u ons vraagt ​​om telefoon, tablet of laptop reparaties uit te voeren. We zijn toegewijd aan het leveren van een ongeëvenaard serviceniveau aan onze klanten.

Ervaring

Met meer dan 10 jaar ervaring op gebied van Smartphone, Tablet en Laptop reparaties staat Service, Specialisme en Klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel.